Skyltsöndag 2024

Skyltsöndag – Skördefest & Miljödagar

Nu hoppar vi tillbaka till augusti och besöker Skördefest & Miljödagar som återkommer varje år. Det är en uppskattad marknad där det är hög kvalitet på allt som säljs.

Efter den här gatan kan man köpa goda ostar, lokalproducerad honung, grönsaker m.m.

Marknaden är på ett stort område, här är en annan del och jag har inte bilder från hela området för då skulle det bli ett jättelångt inlägg. 😉

Bilderna är från både fredagen och lördagen. På fredagen var det uppehåll och lite sol medan det regnade under lördagen, vilket är tråkigt när det är marknad för då uteblir kunderna.

Lussis Food Truck serverade exklusiv och god marknadsmat och stora portioner, att en del kunder önskade att de skulle servera även mindre portioner, så att de inte skulle vara för mätta för att kunna provsmaka i de olika matstånden. 🙂

Det serveras också palt. Delar av kyrkstugorna och här ser det tomt ut, men det är strax efter öppning på lördagen och regnmolnen kan också haft inverkan på besöksantalet.

Färgglad minibuss som varit med i ett tidigare inlägg, minns bara inte när det var. Jag hittade inlägget. 🙂
https://byblixtra.se/skyltsondag-med-biltema-3/ Men där var det snö.

På blåa bilen står det: ”Jag drivs på 100% förnybar el”. Bodens Energi.

Så ett hopp till den här veckan och oktober. Kommunens bilar på rad och som du ser, ingen snö. Idag var det 10 plusgrader och en del regn men som upphörde under eftermiddagen.
Länk till fler skyltar finns här: BP