Skyltsöndag 2022

Skyltmix

Nu har boken Befriaren kommit ut som pocket, som är skriven av en ny bodenförfattare Tina N Martin. Jag har inte läst den men har köpt en för att ge bort i present och de som har läst boken säger att den är bra. I sommar kommer del 2 ut som heter Åskmakaren.

På skylten står det ”Befriaren” är välskriven, oerhört spännande kriminalroman. En berättelse av konsekvenserna av en kontrollerande och våldsam förälder når in i framtiden.

Boken fann jag på ICA Kvantum så här kommer en skyltbild från butiken.

När jag går i butikerna så tänker jag inte alltid på hur mycket skyltar som finns där och inte bara skyltar, utan alla produkter har ju etiketter, text och färg på förpackningarna. Det blev så tydligt på den här bilden.

Vi får allt vänta ett tag med att köpa sommarplantor… I år bjuder april på en kall vårvinter, mars bjöd på sol och plusgrader, men april är ju april och då svänger vädret hit och dit. Det är bara att hänga med, tids nog blir vädret bättre.

Som sagt, mars bjöd på töväder och det innebär biltvätt. Tanka har en nybyggd biltvätt och den är riktigt effektiv. Bilen blir ren, så Tankas biltvätt har blivit min favorit. Dessvärre har fler upptäckt den så det kan vara många som köar för att tvätta.

Det går alltid att roa sig med att ta en bild medan bilen tvättas.

Påsken närmar sig och stan är påskpyntad. Här ser vi Medborgaplatsen.

Önskar dig en Glad Påsk! 🐣 🐥 🐤
Det kan bli fler påskbilder i nästa Skyltsöndag och då är vi inne i påskfirandet som bäst. 😉

Länk till fler skyltar finns här: BP