Skyltsöndag 2022

Skyltmix

Vi börjar Skyltmixen inne på Stora Coop. Jag gillar panta-affischen för att inte säga mixen av skyltar på väggen där en ram är tom! 😉 Dessutom så har vi varit duktiga på att panta flaskor och burkar.

Det är lite förbryllande att springa på vägskyltar inne på Stora Coop men gissar att de har använts till att spärra av utrymmen i butiken.

Så till en annan butik som varnar kunderna för en stor grop på parkeringen.

Mitt i sommarvärmen sprang jag på checklistan för skotertävlingarna som var under vårvintern. Men nu går vi ut och tar en titt på Arenaområdet.

Här ser vi nya tennisbanor som har anlagts intill Bodens Energi Arena, som ersättning för de som togs bort i centrala stan när det byggdes ett nytt äldreboende.

Vi går väl in och tittar också? Men vi väljer att gå in på bana 2. 🙂

Så här ser det ut, fin utsikt för den som spelar på banan närmast kameran.

Vi avslutar med att titta upp mot himlen när den skyltade med stora åskmoln. Det drog in ett rejält åskväder och det small så högt att jag hoppade till, när jag var på väg in. Det blixtrade intensivt, mullrade, åskknallarna small högt och ekade mellan bergen som omringar Boden. Ovädret varade länge och det kom störtregn i omgångar. Det var länge sedan jag upplevde ett sånt intensivt åskväder.

Länk till fler skyltar finns här: BP