Skyltsöndag 2022

Skyltsöndag

Dagens Skyltsöndag har en kort röd tråd med fordon och vägskyltar. Skyltarna är fotade under veckan.

Visste inte att Boråstapeter hade en cykel i stan. Men kanske har de börjat leverera tapeter med cykelbud? 😉 Bilden på cykeln är fotad 19 april.

Plogen verkar har kommit för nära mötesskylten i vinter.

Här är det ännu värre lutning. Båda bilderna är från 18 april.

Nu ett hopp in till Köpcentret 43:an i stan. Butikerna verkar inte ha något att annonsera med i gatupratarna. Också från 18 april.

Här ligger partilokalerna tätt. På gatan finns också Vänsterpartiets lokal men de är i en annan fastighet och får kanske vara med en annan gång.

Det är sånt här man upptäcker när man står och väntar på en kompis, annars hade jag nog missat detta och bara gått förbi. 🙂 Båda bilderna fotade 19 april.

Solen och värmen har kommit till Norrbotten och sommarhjulen är på. När hjulbytet var klart låg en liten överraskning i bilen.

I fredags var jag på after work med goda vänner på M/S Bränna och även här blev det en bild i väntan på sällskapet. Jag kan konstatera att jag var tidigt ute till mina träffar den här veckan. 😀

Så till en annan träff på lördagen av det mer festligare slaget med mingel, trerättersmiddag och prisutdelningar till företagare i Boden och Harads men också representanter för föreningar och nej, jag var inte nominerad. 😉

Det var ju annandag påsk i måndags så det här får bli sista påskbilden för i år. Det mesta av påskpyntet i stan är bortplockat, dock är jag osäker på om denna står kvar. Fotad 18 april.

Så varför fokus på när bilderna är tagna? Jo, så att ni kan se att snön har börjat tina bort, dock tar det längre tid för snön att tina i skogen än i stan.

Länk till fler skyltar finns här: BP