Skyltsöndag 2023

Skyltsöndag

Nej, det är inte en ren det är en Audi…eller så kan det betyda att bilen är ren, men i det här fallet så är det snö på den. 🙂 Eller så är det bara en registreringsskylt. 😉 I vindrutan skymtar en P-skiva och i centrum finns flera parkeringar som är avgiftsfria, allt från 1 timme till 4 timmar.

Här har ett fordon tappat registreringsskylten.

Inne på Stora Coop har kylen från i somras kommit fram där det står ”Grilla för Boden” men nu säljs här pepparkaksdeg och den ser ut att ha gått åt som smör.

Bodensias nya pub Trotters från utsidan. Puben har smygöppnat och ska besökas vid tillfälle.

Hälsokraft har nyss öppnats, och det efter flera år utan en hälsokost, så den är efterlängtad och hoppas att det går bra för butiken. Det känns bra att kunna gå och handla det man behöver istället för att beställa via nätet.

Selmas style for you har ändrat sitt koncept från inredningsbutik till klädbutik för dam och herr men säljer fortfarande en del inredning och belysning. Å, som vi kan se så förbereder sig butiken inför jul med röda plagg i skylten. STIL är en frisersalong.

En relativt nystartad klädbutik som också ligger efter gågatan som heter Alvina J Dam och Herr. Mitt emot, alltså bakom mig, har en klädbutik stängt igen som sålde dam- och herrkläder. Hoppas att det kommer att gå bra för de som satsar på att sälja kläder.

Besökare brukar tycka det är trevligt att handla i Boden eftersom det finns flera privata butiker både inom kläder och inredning, som gör att man kan hitta sånt som inte kedjorna säljer.

Så till Jysk:s nybygge vid Lidl och Dollarstore som är ett mindre handelsområde. I Boden gillar vi att sprida ut butikerna runt hela stan. 😉 Det finns två till mindre handelsområden i utkanten av centrum och det här är det som är mest centrumnära. Den gråa stora byggnaden lägst bort i bild är Jysk:s nya butik. Snett till vänster skymtar en lyftkran och där byggs det bostäder. Parkeringen är intill Dollarstore som är utanför bilden till vänster.

Länk till fler skyltar finns här: BP