Skyltsöndag 2021

Skyltsöndag

Idag är tittar vi på skyltar i Boden. Länstrafikens buss hade en fin skylt en fredagseftermiddag med texten ”buss & kram”.

Den här bilden är tagen under veckan och här finns många skyltar men det som var intressant var flaggorna som är lite luggslitna. Det syns kanske inte riktigt så bra på bilden men titta noga

Nu tar vi oss upp en bit och tittar ut mot gågatan från ett fönster på Bodensia. Vi ser rakt in mot ett av Enter gallerias fönster som man skulle kunna gå till om man öppnade fönstret och gick på taket.

Gågatan från andra hållet mot Medborgarplatsen och Köpcentrat 43:an. Vi ser också kommunens informationskur men där såg det mörkt och tomt ut. Kuren har både analoga anslagstavlor och digitala men nu verkar inget fungera där. Utanför Swedbank (orangea huset) finns många skyltar med bostäder till salu.

Här huserar lokaltidningarna, en datafirma och ett gym, som inte går att missa med den där skyltningen.

Här får du följa med på slaskig promenad. Köpkvarteret 43:an till vänster, Bodensia rakt fram med Medborgarhuset och busshållplatserna. Bilden är från igår. Idag regnar det så snön försvinner allt eftersom.

Här kommer två bonusbilder till BP. 😊 Den rostiga klockan för endast 26 000 kronor.

Länk till fler skyltar finns här: BP